neděle 6. dubna 2014

Milujeme... punčocháče


V dnešní době má každá druhá žena v šatní skříni punčocháče. Někdo je miluje a někdo nesnáší, já se přikláním k první možnosti. Samozřejmě že nejde jen o punčocháče, bavíme se tady o punčochách, ponožkách a podkolenkách. Už ve starověku si oblékli něco jako punčocháče a od té doby se tento módní trend jen vylepšuje.




Dnes známe mnoho druhů, vzorů, barev a obrázků. Máme na výběr z průhledných, lesklých, neprůhledných, silonových a bavlněných.
V dnešní době ani nepoznáte, že punčocháče máte na sobě. Já osobně zbožňuju punčocháče a punčochy od značky Calzedonia, obchodech velký výběr, hlavně na každou sezonu navrhují jiné barvy a vzory. Samozřejmě že v nabídce velkých řetězců je taky najdete a naopak i v malých obchůdkách v zapadlých uličkách také.

Ale co jsi vlastně obléknout k punčocháčům? Myslím, že mnoho žen si už s tímto neví rady a tak si radši žádné nekoupí. Ale proč neukázat na jaře a v létě své nohy.
Začneme od spodu, na nohy si jde obout cokoliv. Lodičky elegantnější, conversky ulítlejší, podle vašeho stylu a punčocháčů. Můžeme také zvolit balerínky, mokasíny ale také kozačky nebo holínky. Sukně, kraťasy a šaty nejčastější a vršek je také podle vás. Móda je jen o vás a vaší náladě, buďte kreativní a vyzkoušejte něco nového. Kombinujte a zkoušejte, vždyť móda nemá pravidla, tak si udělejte vlastní sama pro sebe. Buďte originál!

Vaše Anež



Žádné komentáře:

Okomentovat