neděle 29. listopadu 2015

Moje oblíbené (beauty) youtuberky


Dnes bych Vám ráda představila moje oblíbené youtuberky. Vybrala jsem jen 4, ale bylo to těžké rozhodování, sleduji jich totiž dáááááleko víc. :)


easyNeon
EasyNeon je slečna s velkým talentem a skvělými nápady. Její výtvory jsou vždy naprosto dokonalé. Zaměřuje se na make-up tutoriály, ale najdete u ní i jiná videa, např. fashion. Mě ale rozhodně oslovila svými schopnostmi v nanášení make-upu, její kouřové oči jsou vždy technicky dokonale aplikované a vypadají nádherně.



Jaclyn Hill
Koho baví youtube, určitě zná Jaclyn Hill. Je to make-up artistka, má manžela bubeníka, je hrozně střelená a vtipná. Je pravda, že její make-upy jsou na mě trochu moc. Co mám ale hodně ráda, je to, že dokáže hezky vysvětlit, co vlastně dělá a jak, a dává tak skvělé tipy, jak nanášet make-up, na co si dávat pozor, atd. Proto mi přijdou její videa hodně užitečná.


Kathleen Lights
KathleenLights je taková moje závislost. Nevím, jak je to možné, ale její videa na mě působí nějakým zvláštním uklidňujícím kouzlem. Je vtipná, sympatická a samozřejmě také velmi šikovná. Dělá hlavně beauty videa, a to včetně recenzí na produkty, různých haul videí apod.


Lisa Eldridge
Nejlepší jsem si nechala nakonec. Pro ty. kdo ji neznají, Lisa Eldridge je vizážistka červených koberců, reklamních kampaní, editoriálů a nejnověji i kreativní ředitelka pro Lancome. Kromě toho všeho si vede skvělý youtube kanál. Ukazuje jak svoje looky z červených koberců, tak videa pro úplné začátečníky. Má také úžasnou pleť a nahrála video o své péči o ni, velmi doporučuji se na něj podívat :).

Vaše Nikča

Kathleen Lightshttps: //www.youtube.com/user/KathleenLights
Lisa Eldridge https://www.youtube.com/user/lisaeldridgedotcom
Jaclyn Hill https://www.youtube.com/user/Jaclynhill1
easyNeon https://www.youtube.com/user/easyNeon

Žádné komentáře:

Okomentovat